Vitogas ha estat el patrocinador energètic de l’esdeveniment «Gijón desde el aire», que ha comptat amb una trentena de participants.

La segona edició de les regates de globus aerostàtics «Gijón desde el aire», que va tenir lloc entre els dies 31 de maig i 2 de juny a aquesta ciutat asturiana, ha comptat una vegada més amb el patrocini de Vitogas, proveïdor de gas de l’esdeveniment.

Després de l’èxit de l’edició anterior, la regata va tornar a reunir globus de diferents zones d’Espanya i França, entre els quals es trobava al de Vitogas, que també repetia com part del festival. Una exhibició que va omplir de color el cel i que van seguir centenars de persones des de terra.

L’explanada d’El Solarón va tornar a servir d’escenari pel «Night Glow», un dels plats forts de l’esdeveniment: un show nocturn de llum i so en el qual van formar els globus aerostàtics participants. Així, tot i el vent i la pluja que van deixar un sabor agredolç durant la primera jornada, la regata va complir una vegada més amb les expectatives del públic.

Vitogas ha sido el patrocinador energético del evento “Gijón desde el aire”, que ha contado con una treintena de participantes.

La segunda edición de las regatas de globos aerostáticos “Gijón desde el aire”, que tuvo lugar entre los días 31 de mayo y 2 de junio en esa ciudad asturiana, ha contado una vez más con el patrocinio de Vitogas, proveedor de gas del evento.

Tras el éxito de la edición anterior, la regata volvió a reunir globos de diferentes zonas de España y Francia, entre los cuales se encontraba el de Vitogas, que también repetía como parte del festival. Una exhibición que llenó de colorido el cielo gijonés y que siguieron cientos de personas desde tierra.

La explanada de El Solarón volvió a servir de escenario para el “Night Glow”, uno de los platos fuertes del evento: un show nocturno de luz y sonido en el que tomaron parte los globos aerostáticos participantes. Así, y a pesar del viento y la lluvia que dejaron un sabor agridulce durante la primera jornada, la regata cumplió una vez más con las expectativas del público.