noticiesUncategorized @ca

Whirlpool España firma amb Fair Play com la seva agencia de comunicació

By abril 1, 2018 octubre 18th, 2018 No Comments

Fair Play Comunicación augmenta la seva cartera de clients amb el major fabricant d’electrodomèstics del món, Whirlpool.

Amb l’objectiu d’augmentar el nivell de coneixement del públic espanyol respecte la companyia i els seus electrodomèstics, Fair Play s’ha convertit, des del mes d’abril, en la seva agència de comunicació. A través d’estratègies de gabinet de premsa i màrqueting digital, Fair Play pretén apropar els valors de Whirlpool -tecnologia, innovació i respecte pel mediambient- a la societat espanyola i aconseguir un major nivell d’engagement positiu en tots els seus aspectes.

El Grup Whirlpool compta amb tres marques més: Indesit, Hotpoint y KitchenAid.

Fair Play Comunicación aumenta su cartera de clientes con el mayor fabricante de electrodomésticos del mundo, Whirlpool.

Con el objetivo de aumentar el nivel de conocimiento del público español respecto la compañía y sus electrodomésticos, Fair Play se ha convertido, desde el mes de abril, en su agencia de comunicación. A través de estrategias de gabinete de prensa y marketing digital, Fairplay pretende acercar los valores de Whirlpool -tecnología, innovación y respeto por el medio ambiente- a la sociedad española y conseguir un mayor engagement positivo en todos sus aspectos.

El Grupo Whirlpool cuenta con otras tres marcas: Indesit, Hotpoint y KitchenAid.